GoedeMorgen Reclame & Communicatie webdesign

GoedeMorgen Reclame & Communicatie is een reclame & communicatiebureau gevestigd in Beek en Donk (Laarbeek) dat zich richt op logo- en huisstijl ontwikkeling, website ontwikkeling, reclame en drukwerk en overige diensten (teksten schrijven, marketingstrategieën en belettering).

De vraag was om een uniek, “out of the box” webdesign te ontwerpen. Een webdesign dat met kop en schouders boven vergelijkbare websites uit zou steken.

Aanpak

Naast het creatieve, unieke design wat ik heb ontworpen voor GoedeMorgen, wilde ik nog een stapje verder gaan. Ik heb voor enkele pagina’s een creatieve oplossing bedacht om de bezoeker steeds opnieuw te prikkelen. 

In totaal heb ik 3 zogenaamde “cinemagraphs” ontworpen. Een cinemagraph is een stilstaande afbeelding met een subtiel bewegingselement. In mijn design wordt deze slechts één keer herhaald om de aandacht te trekken van de bezoeker.

Bekijk hier het effect van deze cinemagraphs.

Herhalende animatie, alleen het gras beweegt. 

Stilstaande foto met vallende bladeren.

Stilstaande foto met schijnende zon.

Implementatie

De uitdaging was om een goed werkende webshop te maken, en deze zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Een grote selectie aan categorieën zodat de bezoeker makkelijk wijnen kan filteren is essentieel.

Daarnaast is het natuurlijk uiterst belangrijk dat de bestelling betaald kan worden, en dat Avino Selected Wines de correcte bestelling ontvangt.

Website binnenkort online!

Swipe of klik pijlen om te bekijken

Overzichtelijke diensten pagina. Bekijk direct projecten met betrekking tot deze diensten.

Een projecten pagina met een creatief tintje.

Elk project heeft een unieke pagina met toelichting.

Contactpagina met contactformulier en Google Maps implementatie.