Woonhuis Beveiliging Brabant

Woonhuis Beveiliging webdesign

Woonhuis Beveiliging Brabant is een opstartende beveiligingsorganisatie in Nuenen en verkoopt alarmsystemen als pakketten.

De vraag was om een website te ontwikkelen voor de nieuwe All-in beveiligingssystemen van Woonhuis Beveiliging Brabant. Op deze website moet de bezoeker een pakket met uitbreidingen kunnen selecteren, en hiervan een offerte aanvragen.

Woonhuis Beveiliging Brabant website ontwerp

De uitdaging voor mij was om een goed werkend systeem te ontwikkelen, met een zo duidelijk mogelijke interface, waarin de bezoeker zelf een pakket met uitbreidingen kiest, en deze vervolgens aanvraagt met behulp van het contactformulier. Deze aanvraag wordt dan in een PDF bestand opgestuurd naar Woonhuis Beveiliging Brabant. De bezoeker krijgt een bevestigingsmail met een overzicht van zijn aanvraag.

Logo

Woonhuis Beveiliging logo

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Op basis van het bestaande logo van Brabant Veilig, heb ik een bijpassend logo ontworpen voor Woonhuis Beveiliging Brabant.

Implementatie

Nadat we 100% tevreden waren over het design en de teksten van Woonhuis Beveiliging Brabant zijn we ons gaan focussen op de Google Adwords campagne. Zijn alle teksten en pagina’s ‘Google vriendelijk’? Hebben we de juiste focus trefwoorden / keywords gebruikt?

Inmiddels is Woonhuis Beveiliging Brabant actief en werkend!

Bekijk hier de website.

Swipe of klik pijlen om te bekijken

Duidelijk overzicht van alle pakketten. 

Overzicht van het gekozen pakket, direct een offerte aanvragen of uitbreidingen bekijken door naar de volgende stap te gaan.

Selecteer uitbreidingen, het totaalbedrag wordt automatisch opgeteld.

Het aanvraagformulier en een overzicht van het gekozen pakket met uitbreidingen.